Bebisens roliga rim och ramsor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2008-09-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Camilla Lundsten
Dimensioner
225 x 244 x 7 mm
Vikt
340 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129669305
Bebisens roliga rim och ramsor (kartonnage)

Bebisens roliga rim och ramsor

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage Svenska, 2008-09-18

Slutsåld

Bok + DVD-film
Se föräldrar ramsa med sina bebisar

Rimma och ramsa med bebisen är något av det roligaste du kan göra. Men rim och ramsor är också till nytta. De hjälper dig inte bara att mysa och leka utan ger också ordglädje och rytmkänsla. Dessutom blir blöjbyte och matning, för att inte tala om nagelklippning och bussåkning, mycket roligare om du har en ramsa att roa din bebis med.

Här hittar du de mest älskade klapp- och killramsorna, finger- och tåramsorna, skojramsorna, rörelseramsorna, matvägrar- och blöjbytarramsorna och annat roligt, nytt och användbart. Vad sägs till exempel om en härlig fotbollsramsa eller en kul japansk morgongympa?

Illustratör är debuterande Camilla Lundsten, som tidigare har fått Swedish Design Award för sin fantasifulla produktformgivning för Brio. För urval med mera svarar Birgitta Westin.

Med dvd-film som visar ramsor och rörelser.

Bebisens roliga rim och ramsor ingår i samma serie som Bebisens roliga visor och verser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Bebisens roliga rim och ramsor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För få och tråkiga ramsor. Tycker det är lite för...
  Kristina Häkkinen, 9 augusti 2013

  För få och tråkiga ramsor. Tycker det är lite för löjliga ramsor och många som man inte använder bebisen så mycket i. De som är är alldeles för många tå- och fingerramsor. Men det kanske helt enkelt saknas såna ramsor som jag letar efter. Dvd'n som medföljer är dåligt filmad och följer inte helt boken utan hoppar mellan ramsorna. Tycker inte att det är värt pengarna, tyvärr!

 2. Jättebra bok!
  ellvirka, 10 februari 2010

  Min son är förtjust i den här boken!=)
  Så många roliga rim och ramsor!
  Köp utan att tveka!

 3. Favoritbok!
  Agneta, 19 mars 2009

  En superbok tycker jag! Jag har upplevt att det finns så lite för de allra yngsta, men den här boken har både jag och min lilla bebis verkligen glädje av. Det är en renodlad rim- och ramsbok vilket skiljer den från de många olika antologierna som finns. Dessutom beskrivs rörelserna - något jag saknat i andra böcker. Illustrationerna är verkligt fina. DVD:n som följer med har hjälpt mig att hitta en bra rytm när jag haft svårt för det bara genom att läsa i boken. Bebisarna som "visar" ramsorna är mellan 5 och 18 månader.

 4. Besviken
  Jeanette, 11 februari 2009

  Blev otroligt besviken på CD som ingick. Materialet var hemmafilmat & kändes väldigt simpelt. Var i stort sett några mammor & en pappa som blev filmade hemma när dom sjöng för sina barn. Ett av barnen sitter t.o.m i sin matstol med en haklapp och mat runt hela munnen. det var inget för mig, passar säkert andra

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Bebisens roliga rim och ramsor