Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Bolibompa
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2009-09-03
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla
Dimensioner
262 x 218 x 8 mm
Vikt
320 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129669749
Hos tandläkaren med Bolibompa-draken! (kartonnage)

Hos tandläkaren med Bolibompa-draken!

(2 röster)
Kartonnage, Svenska, 2009-09-03

Slutsåld

Barnens älsklingsdrake har tappat sin ena huggtand! Då gäller det att skynda sig till tandläkaren. På mottagningen finns mycket spännande att upptäcka - och Bolibompa-draken hjälper gärna tandläkaren ... Fjärde, roliga boken om den populära draken.

Böckerna om Bolibompa-draken har kommit för att stanna. Den sympatiska draken upptäcker världen på sitt eget sätt, på barnens nivå. Här bjuds på känslor, både allvarliga och komiska situationer och här finns nyttiga fakta. Och allt gestaltas med värme, humor och schvung av författaren Mats Wänblad och illustratören Micaela Favilla.
I den fjärde Bolibompa-boken är det dags för tandborstning hemma hos draken. Det gäller att borsta noga. Först den ena tanden - å, vad den blänker och glänser! - sen den andra ? Men vad nu? Den andra tanden finns inte på plats! Som tur är hittar draken sin tand och går resolut med den till tandläkaren. Och på tandläkarmottagningen finns det förstås mycket spännande att uppleva. Draken är inte den enda patienten - den får snällt vänta på sin tur. Och när det är dags för Bolibompa-draken att bli undersökt så kan man nog märka att tandläkaren inte är så van vid drakpatienter ? Men hon hjälper draken på bästa sätt. Och draken hjälper gärna till att få alla barnen att trivas hos tandläkaren!

Vilken perfekt introduktion till ett tandläkarbesök! Den här boken har en varm och kul berättelse samtidigt som den innehåller massor med fakta om hur det går till hos tandläkaren. Bolibompa-draken i högform!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hos tandläkaren med Bolibompa-draken!