Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2009-09-09
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Joanna Rubin Dranger
Dimensioner
218 x 218 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129670318
Räkna med Nell (kartonnage)

Räkna med Nell

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2009-09-09

Slutsåld

Nell är en helt ny och mycket charmig karaktär hos Rabén & Sjögren. Vi möter henne i en rad färgstarka bilderböcker framöver! Nells skapare är Joanna Rubin Dranger, författare, illustratör och professor på Konstfack.

Joanna Rubin Dranger och hennes lilla Nell bjuder in oss i en myllrande värld av färger, starka känslor, livsglädje och fantasi. Till en början i enkla böcker för de yngsta barnen, men vartefter Nell växer kommer även böckerna att förändras, både vad gäller format och innehåll.
Nell är en stor personlighet med en helt egen värld. Förutom att Nell har sin mamma och pappa, som hon leker mycket med, har hon låtsaskompisen Mini och sitt gosedjur, som heter Lillebror. I Nells värld finns också många färgstarka kompisar och massor av släktingar. Vi kommer att få möta dem alla vartefter Nellböckerna kommer ut.
I Räkna med Nell hittar pappa och Nell på en rolig räknelek som är lika enkel som lustfylld och som får både små och stora läsare att själva vilja räkna med.
Nellböckerna står för igenkänning och inspiration, livsglädje och lärande. Bilderna inbjuder till att tittas på upprepade gånger, funderas över och pratas om. Vi är övertygade om att både barn och föräldrar kommer att älska Nell!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joanna Rubin Dranger

  • Ihågkom oss till liv

    Joanna Rubin Dranger

    Detektivarbetet för att få veta vad som egentligen hände de släktingar som "försvann" under andra världskriget förflyttar berättaren och läsaren över tre kontinenter, men också genom tid och rum. Medan de mördade träder fram i ljuset, i ...