Uppdrag: Zombie (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
An Awfully Beastly Business (del 5)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2010-09-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Anna Falk
Originaltitel
An Awfully Beastly Business 5:
Dimensioner
180 x 120 x 18 mm
Vikt
292 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129670516

Uppdrag: Zombie

(1 röst)
Kartonnage, Svenska, 2010-09-16

Slutsåld

Gillar du fantasieggande vilddjur, genomelaka skurkar och knepiga mysterier? Välkommen till Ulfs värld!
Ulf är en sympatisk liten kille som är som killar är mest, med några undantag: han är föräldralös, han är varulv och han bor på Farraway Hall, ett slags djurpark för sällsynta och utrotningshotade vilddjur. Där umgås han dagligen med jättar, älvor, stentroll och spöken - för att bara nämna några av de vidunder som rör sig i parken.

I serien förekommer många tvivelaktiga typer som kan tänka sig att plåga vilddjuren på ett eller annat sätt, antingen för att tjäna pengar eller för sitt eget höga nöjes skull. Aktuella frågor om miljöförstöring och djurplågeri tas upp, fast inte på ett "pekpinnemässigt" sätt, utan invävda i ett sträckläsarmysterium.

Kapitlen är korta och avslutas med en spännande cliffhanger som gör att man bara måste läsa vidare. Historierna är lättlästa och fartfyllda - perfekta för barn som ännu inte är så läsvana men ändå gärna vill läsa kapitelböcker själva.

Första boken, Varulv möter drake, sålde 30 000 ex på två månader i Storbritannien och i nuläget är serien såld till 22 länder!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Uppdrag: Zombie