Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2011-03-22
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Titti Persson
Originaltitel
Will Grayson, Will Grayson
Dimensioner
200 x 135 x 20 mm
Vikt
405 g
SAB
uHce
ISBN
9789129675184
Den andre Will Grayson (kartonnage)

Den andre Will Grayson

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2011-03-22

Slutsåld

Vad händer när två tonåringar med exakt samma namn råkar mötas en kall natt i ett totalt osannolikt hörn av Chicago? Räkna in ett avslöjat falskleg och en misslyckad nätdejt.

Möt Will Grayson, 16 år. En kille som har två viktiga regler i livet: 1. Hålla käften. 2. Inte bry sig. Tyvärr har han gått och kärat ner sig i skolans coolaste och smartaste tjej. Det gör reglerna oerhört svåra att följa.

Och möt Will Grayson, 16 år. En deppig gaykille som slits mellan viljan att ta livet av sig eller att döda alla andra. Den enda ljuspunkten i tillvaron är internetförälskelsen Isaac.

Och framförallt, möt den excentriske Tiny Cooper, berättelsens nav. En jättestor bög som är i full färd med att sätta upp den mest fantastiska high school-musikal som någonsin skådats. Tiny hoppas att den ska förvandla världen, eller åtminstone hans high school, till en regnbågsfärgad kärleksfest. Extravagant är bara förnamnet.

På en bakgata utanför en porraffär strålar först de två, sedan de tre killarnas vägar samman. Och så förändras allt.

Två av USA:s stora ungdomsboksförfattare alternerar kapitlen i denna roliga, råa, sorgliga berättelse.

Läsarröster på Amazon.com:
"Hysteriskt rolig, knäpp, gripande, provocerande och SÅ värd tiden. Det här är en historia du inte kommer att glömma i första taget."

"Jag brukar inte skriva recensioner, men den här boken var fantastisk! Jag har inte heller så mycket tid till att läsa, men den här boken kunde jag inte lägga ifrån mig. Den skildrar på pricken tankarna och känslorna under den tid i livet när allt handlade om att upptäcka vem man var."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna