Viridians blod (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Vildhäxa (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2012-04-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Karin Nyman
Originaltitel
Vildheks. Viridians blod
Dimensioner
205 x 154 x 15 mm
Vikt
400 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129678208
Viridians blod (kartonnage)

Viridians blod

(4 röster)
Kartonnage Svenska, 2012-04-20

Slutsåld

Oscar stannade tvärt. Han stirrade på rökridån som bara hade svalt hans hund. Ett svagt skall hördes inne i den märkliga dimman. "Luffe!" ropade han förtvivlat och begav sig ut på vildvägen.
"Gå inte in där!" försökte jag skrika. Men jag var jag inte själv med i min dröm. Jag kunde inte stoppa honom.

När Oskar försvinner kan polisen inte hitta honom. Clara är säker på att de inte känner till vildvärlden och de farliga fiender man kan råka ut för där. Hon är inte själv någon riktig vildhäxa än, långt ifrån, men hon måste göra någonting, trots att hon snart inser att Oskar bara används som lockbete för henne själv ...

Andra delen om Clara, som egentligen är en helt vanlig, lite blyg och djurtokig tjej. Men hon har också övernaturliga förmågor. Hennes familj tillhör en ätt av vildhäxor, en särskild sorts häxa som har en alldeles unik kontakt med allt det vilda - naturen och alla otämjda djur.

Nordens fantasydrottning Lene Kaaberbøl skriver den här gången för en lite yngre läsekrets. Vildhäxa-serien andas natur, magi, trolldom och mystik men skildrar också tolvåriga Claras liv med skola och kompisar i den vanliga världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lene Kaaberbøl