Mycket mer än så (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2011-05-31
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Along for the Ride
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
231 g
SAB
uHc
ISBN
9789129678673

Mycket mer än så

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-05-31

Slutsåld

Auden har jämt varit den perfekta dottern, den ansvarsfulla systern, den duktiga eleven. Hon är en tjej som man kan lita på. Men Auden har känt sig instängd av alla krav, hon har inte haft något socialt liv och hon har inte sovit en hel natt på flera år.

Innan hon ska börja på college får hon ett erbjudande om att tillbringa sommaren hos sin pappa och hans nya familj i en liten stad vid kusten, och hon tar tillfället i akt. Hon får ett sommarjobb i sin bonusmammas klädbutik och plötsligt händer någonting med Auden. Hon får lära sig allt om det sociala spelet, om hur tjejer pratar och beter sig, om tjejers vänskap och deras kärleksbekymmer. Så möter hon Eli, en ensamvarg som också har svårt för att sova om nätterna, och som Auden snabbt kommer nära. Tillsammans ger de sig ut på ett uppdrag: Auden för att göra allt det där hon aldrig har gjort, Eli för att lära sig att leva med de skuldkänslor han bär på sedan han var med om en nära väns död. Det blir sommaren när allt förändras.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mycket mer än så. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dessen favorit!
  ReadingMonster, 16 september 2016

  Jag har läst en hel del utav Sarah Dessens böcker och den här måste nog vara min favorit. Den är definitivt bättre än vad jag trodde (baserat på baksidan) att den skulle vara. Härliga karaktärer, bra historia. Dessen är riktigt bra, tycker att alla borde ge hennes böcker ett försök.

 2. Perfekta sommarboken!
  Lina Olsson, 31 maj 2012

  Auden är en tonårstjej som är duktig i skolan och ansvarsfull hemma men helt saknar socialt liv och har inte sovit en hel natt på flera år. Henne föräldrar är skilda och pappan bor numera med hans nya tjej Heidi och deras son, Audens halvsyster, Thisbe, i en villa vid kusten. På sommarlovet blir Auden bjuden dit och hon tackar ja. Det är den sommaren Auden träffar den mystiska Eli, hamnar i tjejkonfliker som hon inte riktigt vet hur hon ska hantera och framför allt är det den sommaren allt f... Läs hela recensionen

 3. Läsvärd!
  Sandra N, 22 december 2011

  Älskar handlingen, en bok som man sträckläser. En av mina favoritböcker.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sarah Dessen