I skuggornas makt (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Fablehaven (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2012-03-30
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Grip of the Shadow Plague
Dimensioner
205 x 155 x 32 mm
Vikt
620 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129679144
I skuggornas makt (kartonnage)

I skuggornas makt

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2012-03-30

Slutsåld

En mörk skugga sänker sig över Fablehaven. De onda krafterna är på väg att ta över. Blommor vissnar, de vackra älvorna blir onda och annars fredliga varelser börjar kriga mot varandra. Kan skuggan ha något med Sfinxen att göra? Kan ryktet vara sant, är han verkligen en förrädare? Seth och Kendra förstår att de måste göra något innan allt ljus försvinner från reservatet.

I skuggornas makt är den tredje boken om Fablehaven, det hemliga reservatet för magiska djur och varelser där Seths och Kendras farfar är föreståndare. De två tidigare - Den förbjudna skogen och Aftonstjärnans hämnd - har mottagits med öppna armar av både läsare och recensenter. Serien har blivit en storsäljare världen över.

Brandon Mull har skapat en magisk saga med vältecknade karaktärer, fantastiska miljöer och spännande äventyr. Den innehåller med andra ord allt som en bokslukare kan önska sig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I skuggornas makt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar

    Perfekt bok serie både för vuxna och barn! Magisk! Rekomenderar verkligen dessa. Riktigt spännande och en bok som är svår att lägga ifrån sig då man bara vill ha mer !

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Brandon Mull