Mitt perfekta liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
443
Utgivningsdatum
2012-05-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
The Truth About Forever
Dimensioner
180 x 109 x 27 mm
Vikt
230 g
SAB
uHce
ISBN
9789129680522
Mitt perfekta liv (pocket)

Mitt perfekta liv

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-05-16

Slutsåld

Macys sommar ligger framför henne, noggrant planerad, precis som hon vill ha det för att inte förlora kontrollen. Hennes kille åker iväg på "brain camp". Själv ska hon jobba i informationsdisken på biblioteket. Men det blir inte som hon tänkt sig: Pojkvännen vill att de ska ta en paus, och plötsligt dyker ett extra sommarjobb upp på cateringfirman Wish, där det jobbar ett gäng galna typer som Macy verkligen gillar.

Där finns också Wes - tatuerad, konstnärlig, en kille som säger sanningen och som är den där sorten som vänder upp och ner på ens liv. Han är precis allt det Macy inte vill ha, men ändå känner hon sig så bekväm med honom, och lyckligare än på länge.

Sarah Dessen skriver bladvändare som drabbar läsaren direkt. De svenska bokbloggarna älskar hennes böcker. Och de läses såväl av tonårstjejer som av kvinnor 20+.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt perfekta liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sådär
    Karin , 17 maj 2014

    Läste denna och har efter detta försökt mig på flera av Sarah Dessens böcker, men har man läst en har man också läst alla andra. Mysiga och lättsamma, men man vet precis vad man får och hur de slutar efter första kapitlet. Lättsamt, skåpmat, amerikanskt....

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Dessen