Kalaskatastrofen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Klant & kompani (del 6)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2012-02-24
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Jenny Karlsson
Dimensioner
190 x 150 x 3 mm
Vikt
180 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129680898
Kalaskatastrofen (kartonnage)

Kalaskatastrofen

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2012-02-24

Slutsåld

Hur svårt kan det vara att ha kalas egentligen? Ett maskeradparty med roliga lekar? Det borde väl till och med Viking, Viktor och Vilma i superhemliga klubben Klant & kompani klara av?

Eftersom det egentligen är Vilmas födelsedagskalas får hon bjuda åtta personer, Viking och Viktor får bjuda varsin. Viking vet med en gång vem han vill bjuda, söta Meltem med ögon som stjärnor. Men det vågar han inte säga till någon, i stället säger han att han ska bjuda Martin i klassen. Och utan att han riktigt vet hur det gick till har han plötsligt bjudit in dem båda två. Nu är Viking verkligen i knipa! Hur ska han få Martin att avstå från kalaset? Och kommer Meltem någonsin att tycka att han är något annat än en stor klant?

En riktig kapitelbok, men med korta kapitel, många roliga bilder, högt tempo, perfekt tajming och lite pirrig kärlek förstås. En serie som även ganska ovana läsare ska klara av att läsa helt själva, med fina bilder av Jenny Karlsson.

Kalaskatastrofen är den sjätte, fristående delen om den superhemliga klubben Klant & kompani. Läs också Kartkatastrofen, Klockkatastrofen, Kaninkatastrofen, Kungskatastrofen och Kalsongkatastrofen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kalaskatastrofen