Tid att dö (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
En mördares anteckningar (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2012-06-14
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Ylva Kempe
Originaltitel
Dead Time: The murder notebooks
Dimensioner
205 x 140 x 25 mm
Vikt
420 g
SAB
uHce
ISBN
9789129681291
Tid att dö (kartonnage)

Tid att dö

Kartonnage Svenska, 2012-06-14

Slutsåld

Tid att dö är första delen av fyra i en ny thrillerserie för unga: En mördares anteckningar.

Rose Smith har inte sett sin styvbror Joshua på fem år, inte sen hennes mamma och hans pappa försvann. Till slut ska Rose och Joshua träffas och hon är övertygad om att han vill återuppta sökandet efter de försvunna föräldrarna. Rose är däremot väldigt tveksam till att gräva i det förflutna, hon har för längesen gett upp hoppet att de ska återfinnas.

När Rose är på väg för att träffa Joshua blir hon vittne till ett knivmord på en kille i hennes skola. Bara ett par dagar senare blir hans flickvän också knivmördad och Rose hittar hennes kropp på kyrkogården. Polisutredningen går långsamt och Rose tar saken i egna händer. Medan hon försöker reda ut vem som mördat killen och tjejen, fortsätter Joshua jakten på deras föräldrar. Och de är helt ovetande om att deras jakt leder dem till mördarens anteckningar och att de till slut kommer ett steg närmare sina föräldrar ...

Anne Cassidy är mästare på att beskriva psykologiska skeenden, hon skriver om svåra saker på ett enkelt sätt, och det är omöjligt att inte bli berörd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Cassidy

Bloggat om Tid att dö