Min lilla kråksång : med rörelsehäfte (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2012-01-05
Upplaga
3
Förlag
Rabén & Sjögren
Dimensioner
125 x 140 x 10 mm
Vikt
120 g
ISBN
9789129682403

Min lilla kråksång : med rörelsehäfte

(29 röster)  |  Läs 9 recensioner
CD-bok, Svenska, 2012-01-05
62 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
"Klappa händerna så fort man kan, klappa bakom, klappa fram. Klappa rumpan lite grann." Här finns klassiker bland rörelsevisor. Alla sätt att röra sig ? från "Vipp-på-rumpan-affärn" till "Prick stilla".

Innehåller 25 rörelselekar och vardagsvisor:
Min lilla kråksång; Klappa händerna; Kommer du tillbaka; Vår lilla fru katt; Fem fina fåglar; Gunga lite grann; Vet du vad en baby kan; Ramma ramma; Musens visa; Soldaten går; Elefantljud; Vipp-på-rumpan-affärn; Snö i ögonen; Någon gånglåt; Plaskvåt gånglåt; Nog händer det; Dykarvisan; Bulleribjörk; Åskan går; Små cyklar; Sparka med lilla benet; Gåpåtå; Snubbeli; Tröstvisan; Prick stilla.

Barnmusik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min lilla kråksång : med rörelsehäfte
 2. +
 3. Lillebrors låtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lillebrors låtar av Jujja Wieslander, Tomas Wieslander (cd-bok).

Köp båda 2 för 124 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Min lilla kråksång : med rörelsehäfte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lätta låtar med roligt innehåll
  Amacarcor, 12 juli 2017

  En bra kompis till den andra musikskivan med mamma mu som vi köpte. Lätta låtar att lära sig med goda variation i innehåll som barn kan känna igen sig i. Uppmanar till dans och rörelse. Lite fusk dock när en sång återkom med annat innehåll och skulle behövts lite mer variation i melodival ibland.

 2. Alltid lika kul med Kråkan och Mamma Mu

  Wieslanders är några av de bästa barnboksförfattarna jag vet! Berör och ger eftertanke. Samtidigt som det är roligt och vardagligt.

 3. Bra och rolig
  Christina, 7 januari 2016

  Riktigt bra skiva med låtar som sätter sig på hjärnan. Ettåringen dansar runt och fyraåringen sjunger med. Även som vuxen tycker jag att den är underhållande.

 4. Bästa barnskivan!
  Myggan, 22 september 2015

  Roliga, tramsiga, underfundiga visor som är lätt att lära sig och lätta att sjunga med i! Vi älskar den här skivan!

 5. Underbara barnvisor
  Kerstin, 21 augusti 2015

  Dessa sånger lyssnade mina barn på för 20-25 år sedan och nu är det dags för mina barnbarn, som älskar dessa lika mycket som mina barn. Fyndiga texter som handlar om vardagshändelser och är lätta att sjunga och röra sig till.

 6. Härliga sånger!
  Positiv, 1 maj 2015

  Härliga sånger, fin inspelning och med rörelsehäfte till! Vi sjöng sångerna för våra barn då de växte upp, och gillar melodierna fortfarande. Mysiga, mjuka, lugna visor med enkla, men oxå humoristiska och barn-aktuella texter. Nu ska barnbarnet få sjunga samma fina sånger, lämpliga förslagsvis från ett år och uppåt.

 7. Mest älskade skivan
  Madeleine, 26 januari 2015

  Min son 18 mån gammal älskar den här skivan. Han sätter själv på den varje dag och dansar till den. Fina melodier och fyndiga texter. Gillar även att det på skivan finns melodier i såväl dur som moll. Texterna kan både vara bara på skoj och på allvar.
  Rekommenderas!

 8. Suverän för småbarn
  Helena Wellershaus, 21 november 2014

  Perfekt rörelsemusik för barn upp till 4-5 år. Enkla texter, mysiga melodier och väldigt tydligt sjunget. Mina barn älskade denna och nu köper jag CD:n till barnbarnen.

 9. Nostalgitripp
  Bitte, 7 mars 2014

  Blev överlycklig när jag upptäckte att "Min lilla kråksång" fanns på CD. När mina barn var små på 80-talet köpte jag ett kassettband med dessa underbara låtar. Det var med ett häfte med texterna och rörelser till sångerna. Det var favoritbandet av alla, gick varmt där hemma. Vi dansade och sjöng.
  Att nu få uppleva denna glädje ihop med barnbarnen är så stort för mig. Jag gillar dessa låtar och kan varmt rekommendera skivan för er som gillar att sjunga och dansa med era barn.

Visa alla 9 recensioner

Bloggat om Min lilla kråksång : med rörelsehäfte