Barbros bästa : berättelser av Barbro Lindgren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2012-09-05
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Dimensioner
245 x 200 x 20 mm
Vikt
918 g
SAB
Hcf(s)
ISBN
9789129683608
Barbros bästa : berättelser av Barbro Lindgren (inbunden)

Barbros bästa : berättelser av Barbro Lindgren

(13 röster)
Inbunden,  Svenska, 2012-09-05

Slutsåld

Barbro Lindgren är älskad! Kanske är det helt enkelt oundvikligt att älska någon som har skrivit om en pappa med en tehuva på huvudet, en gris som tjuvar nappar och änglar som på sommarlovet förtrollar döda till levande.

I flera generationer har Barbro Lindgren försett oss med fantastiska böcker. Böckerna om Benny, Loranga, Masarin och Dartanjang och Den vilda bebin är bara några. I samarbete med Barbro Lindgren har vi valt ut några av hennes oumbärliga bilderböcker och dikter och samlat dem i en volym. Gammalt och nytt.

Här finns både klassikerna som man älskat i sin barndom och nya fantastiska bilderböcker som förtjänar att lyftas fram. Berättelser som man absolut inte får missa. Sorgliga berättelser som Ängeln Gunnar dimper ner för ingen kan skriva om ledsamheter som hon; humoristiska som Den vilda bebin för ingen kan skriva så roligt som hon och tankeväckande som Alban: popmuffa för små hundar för ingen kan skildra livet som hon. Barbros bästa - Berättelser av Barbro Lindgren innehåller också en nyskriven, tidigare opublicerad bilderbokstext, Vi leker att vi är pippifåglar, med bilder av den nyskapande illustratören Camilla Engman (kommer som bok våren 2013).

Många av dagens bästa och mest spännande illustratörer är såklart representerade: Emma Adbåge, Camilla Engman, Eva Eriksson, Anna Höglund, Olof Landström, Sara Olausson, Sarah Sheppard, Lena Sjöberg, Pernilla Stalfelt, Tyra von Zweigbergk och Charlotte Ramel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbro Lindgren