Brått i Valleby! - Spel
Fler böcker inom
Format
Sällskapsspel
Språk
Svenska
Serie
LasseMajas detektivbyrå
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2012-09-07
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Helena Willis
Dimensioner
310 x 450 x 40 mm
Vikt
1370 g
ISBN
9789129683875
Brått i Valleby! - Spel

Brått i Valleby! - Spel

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Sällskapsspel, Svenska, 2012-09-07
243
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Nu äntligen kommer ett sällskapsspel för hela familjen med Lasse, Maja, polismästaren och många av figurerna från den populära serien.

Ett roligt strategispel där du måste vara både listig och ha tur för att vinna. Från 6 år. 2-6 spelare.

Nominerad till Årets spel i kategorin Familjespel (2012).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Brått i Valleby! - Spel. Sätt ditt betyg »
 1. Kul koncept, som en blandning mellan Tjuv & Polis och...
  lillaM , 20 januari 2014

  Kul koncept, som en blandning mellan Tjuv & Polis och Cluedo. Tyvärr var det jättesvårt att förstå vad spelet gick ut på. Instruktionerna var inte direkt tydliga och det fanns väldigt många alternativ man kunde utgå ifrån beroende på hur många spelare man var. Våra barn är 7, 8 och 9 år gamla och de hade inte någon större behållning av spelet eftersom det var så komplicerade och otillräckligt beskrivna regler. Vi skall ge det fler chanser och prova att spela några "testomgångar" för att först... Läs hela recensionen

 2. Sonen på 6 år tyckte det var väldigt roligt och vi har...
  Susi, 7 januari 2014

  Sonen på 6 år tyckte det var väldigt roligt och vi har spelat det många gånger. Enkla regler och snabbstartat. Tycker man om Lassemaja är det en hit.

 3. Jättekul och engagerande om man gillar spel
  utlandssvensk, 11 mars 2013

  Jag spelade spelet med barn i olika åldrar från 5 år. Man behövde inte kunna läsa för att förstå hur korten funkade eftersom de är väldigt tydliga med bilder, olika färger osv. Barnen gillade och fattade direkt hela konceptet med korten hur man kunde förstöra eller hjälpa varandra, kika på någons kort, sno ett kort osv. Spelplanen var fin och man måste inte ha läst böckerna för att uppskatta spelet. Om jag skall säga något som inte var bra så var det att det var många pjäser men det var inge... Läs hela recensionen

 4. Uselt spel

  Dålig anvisning hur spelet skulle gå till. Läste och läste men hade flera frågor som inte gick att hitta svar på. Liten spelplan med tanke på alla pjäser som skulle få plats. Rörigt som tusan och det tog lång tid innan men kunde komma igång. Barnen tröttna ur tidigt och från 6 år helt obegripligt, de är för små. Bara detta med att man skulle ta bort korten i de mysterier som inte var med tog sin lilla tid. Är superbesviken och tyvärr kommer vi aldrig ta upp spelet igen. Känns som om jag slängt pengarna i sjön.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Brått i Valleby! - Spel