All världens djurungar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Fantastiska fakta
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2012-10-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jenny Vargensten
Originaltitel
Les bébé animaux
Illustratör/Fotograf
Sandrine Lefebvre
Dimensioner
226 x 203 x 15 mm
Vikt
414 g
SAB
uUg
ISBN
9789129684117

All världens djurungar

Kartonnage, Svenska, 2012-10-15

Slutsåld

All världens djurungar är fullproppad med fascinerande och lättläst fakta om olika djur och deras ungar. Läs om små, små silkesapor och om valbebisen som är lika stor som en elefant när den föds. Om fågel, fisk och allt mittemellan.

Visste du till exempel att den illgröna smaragdboan får barn i alla regnbågens färger? Eller att den lilla kycklingen har en liten hammare på näbben för att kunna kläcka äggskalet inifrån? De naturtrogna och storslagna bilderna ger en häftig läsupplevelse - de små djurungarna nästan hoppar upp i din famn! Varje uppslag är sprängfyllt med spännande detaljer, som flikar att vika upp, popup-effekter eller klistermärken, som gör det roligt att läsa på egen hand eller tillsammans.

Det här är en bok som räcker länge, som man kan läsa, titta eller bara bläddra i. Där man kan upptäcka nya djur och miljöer och charmas av alla små bedårande djurungar - och lära sig massor av spännande fakta under tiden! I slutet av boken finns en klurig frågesport där du kan testa dina nya kunskaper: Kommer du ihåg vilket djur som bar sina ungar i munnen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sylvie Bézuel

Bloggat om All världens djurungar