Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
En mördares anteckningar (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2013-06-12
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Ylva Kempe
Originaltitel
Killing Rachel
Dimensioner
200 x 135 x 15 mm
Vikt
389 g
SAB
uHce
ISBN
9789129685497
Vid din sida (kartonnage)

Vid din sida

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2013-06-12

Slutsåld

För fem år sedan försvann Rose och Joshuas föräldrar spårlöst. Polisutredningen har inte lett någonstans och fallet har nu lagts ner. Rose och Joshua har vaggats in i tron att deras föräldrar är döda, man innerst inne känner de på sig att de fortfarande är vid liv. Joshua är fast besluten att gå vidare med sin teori och försöker tyda de kryptiska anteckningsböckerna som de hittat. Kanske kan de leda honom till föräldrarna - eller mördaren ...

Under tiden får Rose det ena märkliga, desperata meddelandet efter det andra från sin gamla klasskompis på internatskolan. Rachel behöver Roses hjälp och ber henne ringa tillbaka. Men Rose kan inte glömma hur taskig Rachel var mot henne när de var yngre, och svarar därför aldrig på breven. Så plötsligt får hon veta att Rachel har hittats drunknad i skolans sjö. Är Rachels död ytterligare en ledtråd i jakten på sanningen bakom föräldrarnas försvinnande?

Vid din sida är andra delen av fyra i thrillerserien En mördares anteckningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vid din sida. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. taggad inför nästa bok
    bokbruden (ö-vik), 30 mars 2014

    Jag älskar själva storyn så himla mycket och jag tycker Anne gör det perfekt. Vid din sida var aldrig tråkig, det hände saker hela tiden. En annan sak jag gillade med boken var att en spännande grej ledde till en ännu spännande grej. Anledningen till betyg 4 är att själva vem mördaren var hade Anne kunnat arbeta mer med och kunnat få mer spänning. Jag är taggad inför bok 3 i serien!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Cassidy

Bloggat om Vid din sida