Stjärnmärkt (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Cahill (del 2)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2014-01-14
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Born wicked
Dimensioner
217 x 138 x 28 mm
Vikt
520 g
SAB
uHce
ISBN
9789129686456

Stjärnmärkt

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2014-01-14

Slutsåld

Stjärnmärkt tar oss tillbaka till ett alternativt New England i slutet av 1800-talet - en värld befolkad av häxor, tyngd av brödraskapets förtryck och en ödestyngd profetia.

Cate har gått med i systraskapet, en hemlig sammanslutning av häxor. Där axlar hon motvilligt den tunga bördan av att vara den utvalda, den häxa som en gammal profetia pekat ut som den som ska leda kampen mot brödraskapets tyranni och få till stånd en ny magisk tidsålder.

Men även inom systraskapet härskar intrigerna. Lojaliteter och tidigare allianser prövas, svek och faror lurar bakom varje hörn och systrarnas mod, kärlek och vilja att beskydda de man älskar testas till max.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stjärnmärkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Min dotters älsklingsserie!
    - (Göteborg), 25 februari 2015

    Min dotter har läst hela serien och fullkomligt älskar den! Blev jätteledsen efter hon läst sista delen och förstod att det inte kommer någon fortsättning.

  2. Häxor ur ett nytt fantastiskt perspektiv!
    Rebecca B (Bergsslagen), 4 maj 2014

    Börjar lite trevande i första boken, 'Farlig förmåga' för att sedan nästla sig in hos läsaren gör så att boken både spänner och bränner och blir till ett måste att få läsas vidare direkt vilket gör denna serie underbart lockande och givande och helt perfekt att läsa under en regnig helg eller i hängmattan under semestern! Synd bara att det tar lite tid mellan utgivningarna när det är en triologi och som redan finns utgivna på engelska. Därför får den bara 4 stjärnor av mig!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jessica Spotswood