Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jag lär mig
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2013-05-24
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Ingela P Arrhenius
Dimensioner
235 x 175 x 15 mm
Vikt
267 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129686838

Utflykten : jag lär mig läsa

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-05-24

Slutsåld

Lekparken är stängd och det hänger en skylt med stora bokstäver på grinden. Men vad står där? Hur ska man veta vem man ska bli arg på när man inte kan läsa? Lina och Leo kallar på förstärkning i nioårige Ronny. Han kan läsa - eller? Kanske är det bäst att leka inomhus ändå. Pappa föreslår att alla fyra istället ska packa matsäck och ge sig ut på kanotäventyr. Ett kanotäventyr som inte riktigt går som pappa planerat.
I boken Utflykten får vi följa med Lina och Leo på upptäcktsfärd bland bokstäver och ord. Det finns så mycket att titta på när man är på utflykt. När man tänker efter finns det ju ord och bokstäver överallt. På skyltar, på bussen, i skogen - ja, allt runtomkring oss börjar ju faktiskt på en bokstav!

Den äventyrliga berättelsen varvas med Ingela P. Arrhenius härligt retro-inspirerande bilder, där alfabetet får ta plats på de mest finurliga sätt. Varje uppslag har dessutom små kluriga uppgifter till den som vill lära sig mer. Hur många saker kan du se som börjar på S? Och finns det något ord på sidan som har två bokstäver i sig?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utflykten : jag lär mig läsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst?
    Robert Nordin, 6 mars 2014

    Denna bok är INTE en bok för någon som har svårt för att lära sig läsa. Bara man öppnar boken så blir man uttråkad, och det är rörigt och plottrigt samt alldeles för liten text. Klart sagt en ... bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Arrhenius