Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2013-08-12
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lasse Sandberg
Dimensioner
238 x 195 x 10 mm
Vikt
255 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129689488
Här är Lilla Anna (kartonnage)

Här är Lilla Anna

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-08-12

Slutsåld

Lilla Anna är en älskad barnboksfigur i hela världen och böckerna om henne finns på 15 språk. Med sin rödrandiga klänning och sin stora påhittighet är hon en fin kompis till alla barn. Lilla Anna har också en alldeles speciell, egen kompis, en man i randig gul kostym och hög grön hatt. Han är mycket lång och hon är liten och kort. Lilla Anna är modig och Långa Farbrorn är mer försiktig. Tillsammans blir de jätteduktiga!

Nu har Lilla Annas svarta kattunge försvunnit. Vart har katten tagit vägen? Den var ju här nyss och lekte med henne! Lilla Anna får klättra omkring därhemma och leta: på byrån, inuti lådorna, i sängen och under bordet. Men katten är långt, långt borta.

Just då kommer Annas bästa kompis, Långa Farbrorn, och knackar på. Vilken tur, för han kan hjälpa henne att leta! Lilla Anna får sitta på hans hatt. Då kan hon se mycket bättre. Hon ber Långa Farbrorn kika i det magiska trollerititthålet. Där borta ser han ett stort träd. Och när de kommer närmare ser de att uppe i trädet, där har Lilla Annas katt gömt sig. Långa Farbrorn hjälper Anna att lyfta ner katten. Sen går de hem igen. Där blir det saftkalas med mamma och pappa. "Tack", säger Lilla Anna. "Tack för hjälpen, Långa Farbrorn!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Här är Lilla Anna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok för dom yngre barnen. Min dotter fick boken...
    Titi, 25 oktober 2013

    Bra bok för dom yngre barnen. Min dotter fick boken tillsammans med Lilla Anna-dockan och den blev genast en favorit att lyssna på när vi ska sova.

  2. Denna bok har jag givit till mitt "bonusbarnbarn"...

    Denna bok har jag givit till mitt "bonusbarnbarn" Signe 2 år, jag läste den första gången för henne och sedan har det blivit en favorit innan hon somnar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Inger Sandberg