Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emil Wern - detektiv (del 8)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2013-07-12
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Mimmi Tollerup
ISBN
9789129691016
Spökhuset (e-bok)

Spökhuset (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-07-12
77
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Emil Wern är elva år och bor i Visby, precis innanför ringmuren. Där i trädgården står en gammal gul kiosk som Emil har förvandlat till detektivbyrå. Och i Visby behövs det verkligen en sådan, för det kryllar av skumma typer. Tillsammans med lillasystern Linda och den ganska korkade hunden Molly löser Emil riktigt knepiga mysterier.

I Spökhuset lämnar Emil innerstaden för landet - han har fått veta att det spökar hemma hos Hedvig i Martebo. Farbror Tomas berättar att det i alla tider varit något mystiskt med den stora myren utanför byn, att man sett ett konstigt ljus sväva ovanför marken om natten. Kan det vara utomjordingar som kommer på besök eller har ljuset kanske rent av något med spöket hemma hos Hedvig att göra?

Emil har alltid tänkt att det finns en naturlig förklaring till allting. Kanske är det någon av Hedvigs inneboende - mediet Sigrid Scoop och fotografen Nikon Hasselblad - som har något lurt på gång. Eller så spökar det, på riktigt! Enda sättet för Emil att veta säkert är att ta med sig Ubbe och Linda och tillbringa en natt i det hemsökta huset ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Spökhuset