Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2015-09-11
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Mirjam Löfgren
Dimensioner
246 x 175 x 10 mm
Vikt
328 g
SAB
uHci
ISBN
9789129694802

Dinosaga

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-09-11

Slutsåld

I Dinosaga får vi träffa Kroo, en köttätande dinosaurie som växer upp med en familj växtätare. Det är många som inte gillar köttätare i flocken, och därför blir Kroo utstött och ogillad av de flesta. Den lilla köttätaren får kämpa för sin plats i gänget, men under sina äventyr hittar Kroo nya oväntade vänner, både i flocken, i monsterträsket och skogarna runtomkring dalen.

Kroos familj tillhör en stor flock växtätande dinosaurier som stannat i den stora dalen, där de varje år lägger sina ägg. Plötsligt en dag kommer torkan till dalen, vattnet börjar försvinna ur floden och träden vissnar. Torkan lockar till sig stora svärmar med flygödlor, som blir ett livsfarligt hot mot dinosauriernas ungar. Det är då det visar det sig att vassa tänder kan komma väl till pass när det gäller att försvara sig själv och sina vänner mot de läskiga flygödlorna!

Dinosaga är ett spännande och roligt serieäventyr om mäktiga dinosaurier, kampen för överlevnad och stark vänskap i en värld för länge länge sedan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dinosaga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En Fantastisk saga!
  Martin Gustafsson, 1 oktober 2015

  Min son fastnade för denna redan på första sidan och vi läste igenom den på två nattningar.

  Realistiska och lärande verkliga scenarion för barn att lära sig av, sonen undrar redan när nästa bok kommer!

 2. Finmys!
  Palst, 16 september 2015

  Vacker och mysig seriebok som egentligen passar för de flesta barn och inte bara målgruppen. Något som jag speciellt gillar är att det finns flera händelser i boken som en med lätthet kan återkoppla till riktiga situationer som barn kan stå inför, och därför kan en som förälder även använda boken som ett slags lättsamt underlag för att prata om att vara annorlunda osv.

Visa alla 2 recensioner