Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2015-03-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
John Holmvall
Dimensioner
248 x 176 x 10 mm
Vikt
326 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129694857

Trollskogen

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2015-03-18

Slutsåld

- Sju granskogar har jag sett växa upp och sju granskogar har jag sett multna ner. Och en gång blir du också grå och torr min skatt. Men nu ska vi fira! Jag hämtar en tallrik med de fetaste maskar och den saftigaste mossa!

Seriedebutanten John Holmvall ger nytt liv åt de väsen vi känner igen från våra folksagor och från John Bauers bildvärld: älvor, troll och häxor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trollskogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Högt älskad bok
    Gun Karlsson, 29 april 2016

    Denna bok köpte jag till min sonson Egil och han älskar den. Närhelst vi skall läsa så kommer den boken fram. Antingen läser han den själv eller vi tillsammans. Fantastiskt vackra och fantasieggande bilder och berättelser. Nu kommer jag även att köpa boken om Lovisa. Fler böcker av denna kaliber behövs.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Holmvall

  • Den magiska ärtan

    John Holmvall

    En kvinna som länge längtat efter barn får en ärta av en gumma hon möter i skogen. Gumman säger att hon måste plantera den vid fullmåne. Och så en dag har ärtan förvandlats till en liten älva. Älvan Virvla är liten, men vild och ostyrig, som älvor...