Baka (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2014-08-20
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Katy Kimbell
ISBN
9789129694895
Baka (e-bok)

Baka (e-bok)

Steg för steg

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-08-20
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
E-bok anpassad för iPad. Rekommenderas endast för läsning i iBooks.

Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från föräldrar? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böcker för barn. En serie böcker som vänder sig till lågstadiebarnet som gillar att baka, fixa och/eller odla.

Böckerna är skrivna för barn, och känslan som förmedlas är "det här kan jag göra själv"! Med lekfulla illustrationer och tydliga instruktioner är det omöjligt att inte smittas av skaparglädjen. Cajsa Wargs devis "Man tager vad man haver" genomsyrar böckerna, vars ledord är kreativitet och återbruk. Det ska inte krävas dyr och avancerad utrustning för att baka eller bygga enligt recept eller ritningar, inte heller krävs det en stor tomt för att odla.

BAKA är den första boken som släpps i serien. Den innehåller 10 lätta recept såsom chokladbollar, snabba krispkakor och finfina blåbärsmuffins. Allt lekfullt illustrerat i steg-för-steg-form av Katy Kimbell och Li Söderberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Fixa

    Lidström Clara, Nyberg Annakarin

    E-bok anpassad för iPad. Rekommenderas endast för läsning i iBooks. Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från föräldrar? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böc...

Bloggat om Baka