Kidnappare! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alma och Egon (del 7)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
37
Utgivningsdatum
2015-05-22
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Karin Holmström
Dimensioner
216 x 150 x 8 mm
Vikt
193 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129695076
Kidnappare! (inbunden)

Kidnappare!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2015-05-22

Slutsåld

Alma och Egon är på väg hem från skolan. De går förbi en lekpark. Där står en liten unge, och det är inte en människa i närheten. En så liten kan väl inte gå till en lekpark själv?

Alma och Egon försöker ta reda på mer om pojken, men han vill bara gunga - annars skriker han i högan sky. Så plötsligt dyker pojkens familj upp, men det blir inte alls som Alma och Egon trott att det ska bli.

Carin Wirsén är mästare på att skapa spännande dilemman i vardagen, och Karin Holmströms underbart färgglada bilder är fyllda med roliga detaljer.

Boken ingår i Rabén & Sjögrens lättläst-serie med roliga och spännande böcker för nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxlande pratbubblor och versal text skapar roliga böcker som verkligen lockar till läsning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kidnappare!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul sätt öva inlevelse
    Malin, 11 november 2015

    8-åriga sonen tyckte det var roligt med både vanlig text och pratbubblor. Vi turades om att läsa, och pratbubblorna blev bra tillfälle att öva betoning och inlevelse i läsningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Wirsén