Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2015-10-13
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
200 x 140 x 23 mm
Vikt
475 g
SAB
uHc
ISBN
9789129695311

Omänniskor

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-10-13

Slutsåld

När Sigrid av en slump upptäcker att hon har förmågan att förvandlas till ett djur förändras allt. Men hon är inte ensam. Mitt ibland oss finns omänniskorna, de som kan byta skepnad. Enligt sällskapet Svenska filialen, som arbetar för att bevara hemligheten om omänniskorna, finns det 270 000 omänniskor runt om i världen. Sigrid, vars skepnad är lodjur, engageras i sällskapets jakt på omänniskor som använder sina förmågor på fel sätt.

I Skåne har mystiska vildsvinsatttacker ägt rum, och sällskapet misstänker att det rör sig om en omänniska i vildsvinsskepnad. Sigrid dras in i en kamp som kommer att handla om liv och död. Vem är vän? Vem är fiende? Vem är god? Vem är ond? Vem är människa? Vem är djur?

Nanna Johanssons & Kristoffer Kringlan Svenssons första ungdomsroman är en spännande urban fantasy-historia som får oss att tvivla på världen som vi känner den. Boken är första delen i en trilogi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Omänniskor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Solrosen, 21 december 2016

    Brukar inte läsa böcker som utspelar sig i Sverige men denna boken vara faktisk bra. Inte den bästa boken jag läst men den var ändå bra. Har aldrig läst om människor som kan förvandla sig till djur. Förutom böcker med varulvar. Omänniskor är annorlunda med ett ovanligt koncept. Värd att läsa om man vill läsa om något man inte brukar stötta på i böcker. Var inte den allra bästa men bra och värd att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna