Du är aldrig ensam (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2015-05-29
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Ylva Kempe
Originaltitel
Lock and Key
Dimensioner
200 x 140 x 25 mm
Vikt
569 g
SAB
uHce
ISBN
9789129696448

Du är aldrig ensam

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-05-29

Slutsåld

Ruby Cooper förväntar sig alltid det värsta. Då slipper hon bli besviken. Och hennes liv vänds uppochner när hennes mamma en dag sticker hemifrån och lämnar kvar Ruby i det fallfärdiga huset de bott i. Ruby vill bo kvar, men eftersom hon är under arton får hennes storasyster vårdnaden om henne och hon måste flytta dit.

Det är bara det att systern lever ett helt annat liv än Ruby och hennes mamma gjort. Hon har gift sig rikt, hon bor i ett välbärgat, flott område, och hon skickar Ruby till privatskola. Men hur ska hon passa in?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du är aldrig ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dessens sämsta bok?
  ReadingMonster, 19 maj 2017

  Jag har läst sju böcker av Dessen. De är enkla att läsa, bra sommarböcker, fördriver tiden, ingen djupare handling. Jag kom verkligen inte in i den här boken alls. Jag försökte. Jag hade förväntningarna att det här kanske kunde vara Dessens bästa bok som jag läst hittills. Tvärt om. Två av de sju böckerna jag läst är verkligen inte bra. Den här, och Allt och lite till. Tråkiga karaktärer, tråkig handling, jättejobbig huvudkaraktär. Det tog mig lång tid att jobba mig genom den här boken, jag f... Läs hela recensionen

 2. Fantastisk bok!
  Cajsa, 21 november 2015

  Den har boken var (liksom de andra böckerna av Sarah Dessen) fantastiskt bra! Underhållande, romantisk och härlig. En riktigt feel-good bok! Alla tonåringar, barn och vuxna borde läsa den!
  //Cajsa 12 år

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah Dessen