Spökstaden (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Miss Peregrine (del 2)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2015-08-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Hollow City
Medarbetare
Horner, Doogie (form)
Dimensioner
178 x 108 x 23 mm
Vikt
308 g
SAB
uHce
ISBN
9789129696806
Spökstaden (pocket)

Spökstaden

(37 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2015-08-20
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fortsättningen på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn tar vid där den första boken slutar. Efter att ha klarat sig från miss Peregrines ö, flyr Jacob med sina nya vänner till den märkliga staden London. Där träffar de en farlig galning som heter Caul. Han visar sig vara bror till miss Peregrine och han är ute efter barnens krafter. Jacob är den enda som kan rädda sina vänner från en säker död.

Precis som den första boken är Spökstaden full av spöklika foton som författaren har hittat hos olika samlare. Spökstaden är en besynnerlig historia med märkliga foton, ett äventyr som kan läsas av alla från 12 år och upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spökstaden
 2. +
 3. Själarnas bibliotek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själarnas bibliotek av Ransom Riggs (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Spökstaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mer fantasi.
  Ariadne, 12 december 2018

  Andra boken om de besynnerliga barnen har samma fantasifulla framtoning och är lika spännande och lättläst som den första. Även här väcks tankar om livets besvärligheter och människans inskränkthet.

 2. En ovanlig och mycket bra bok
  Amalia, 5 mars 2017

  Den andra boken om miss peregrines besynnerliga barn och den är lika bra som den första. Spännande lättläst bok som passar perfekt till en mörk vinterkväll. Jag älskar världen Ransom Riggs målar upp och hans karaktärer.

 3. Spännande
  MrsNikain (Järfälla), 3 januari 2017

  Spännande läsning och längtar tills bok nummer tre kommer i pocket då jag älskar att läsa pocket mer än en "vanlig" bok, får mycket mersmak av denna och man gillar karaktärerna väldigt mycket.

 4. Här händer det saker
  Tobias Widell, 8 december 2016

  En bok för en höstkväll när tiden finns att plöja igenom den samma kväll. Riggs är fortfarande lite tunn i hur han målar upp miljöer och personligheter i boken. Här finns ett spänningsmoment hela tiden då händelserna avlöser varandra.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ransom Riggs