Vilse i trollskogen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2016-05-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
John Holmvall
Dimensioner
240 x 170 x 5 mm
Vikt
277 g
ISBN
9789129698046
Vilse i trollskogen (häftad)

Vilse i trollskogen

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-05-20

Slutsåld

När Lovisa är ute och plockar tuvull möter hon ett stort troll som lurar ner henne i sin säck. Trollet bär hem henne till trollgrottan och stänger in henne i en mörk skrubb. När föräldrarna hemma i stugan börjar undra vart Lovisa tagit vägen ger sig hennes bröder ut för att leta rätt på henne. Men snart har bröderna försatt sig själva i en strörre knipa än Lovisa, som själv lyckats ta sig ut ur trollens fångenskap. Det är början till ett hisnande och mystiskt serieäventyr i trollens och älvornas värld, men förvandlingar och magi, talande djur och förtrollad natur.

John Holmvalls serier väcker barndomens sagor till liv, både bottenlöst vackra och dråpligt roliga. Men hans värld bjuder inte bara på romantisk nostalgi, utan också djupare tankar om vår relation till naturen, till varandra och oss själva.

Den första serieboken om Trollskogen kom 2015 och har redan trollbundit läsare både i Sverige och utomlands.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vilse i trollskogen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken bör bli mer uppmärksammad!
    Patricia Fantini, 12 september 2017

    Lånade denna på biblioteket. Väldigt skickliga och vackra bilder. Det är en mysig berättelse med livlig fantasi. Ska beställa hem denna och ha i bokhyllan, trots att jag läst den! För det är en bok att läsa om och om igen enligt mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Holmvall

  • Den magiska ärtan

    John Holmvall

    En kvinna som länge längtat efter barn får en ärta av en gumma hon möter i skogen. Gumman säger att hon måste plantera den vid fullmåne. Och så en dag har ärtan förvandlats till en liten älva. Älvan Virvla är liten, men vild och ostyrig, som älvor...

Bloggat om Vilse i trollskogen