Vägarbete och fordonstrubbel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2016-09-09
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Salla Savolainen
Dimensioner
255 x 200 x 7 mm
Vikt
296 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129698343
Vägarbete och fordonstrubbel (inbunden)

Vägarbete och fordonstrubbel

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2016-09-09

Slutsåld

I utkanten av staden, där vägen slutar och skogen börjar, ligger det en trevlig bilverkstad. Där på gården står det bilvrak, trasiga mopeder och annat intressant staplat i stora högar. Astrid, Axel och Alfred som jobbar här har alltid nåt att göra, fordon som skall lagas, däck som skall bytas och bilar som har bråttom in på service.

Just den här dagen är det sol och verkar lugnt, kompisarna fikar på baksidan. Men så plötsligt kommer det en sportbil i full fart, KA-BONG! rakt ner i ett stort hål i vägen. Bilen blir helkvaddad, tur att Tore är där med sin traktor och kan hjälpa till att bogsera. Kanske Elvira och hennes vägarbetare kan fixa vägen så den blir slät igen? Och en buss har oväntat fått punktering. Här blir det fullt på verkstaden hos Astrid, Axel och Alfred.

Sportbilar, traktorer, bussar och mopeder samsas på verkstaden hos Astrid, Axel och Alfred samtidigt som vägarbetarna med Elvira i spetsen asfalterar och dirigerar trafiken runt ett farligt hål. En puttrig historia om en varm och händelserik sommardag runt en bilverkstad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna