Den lilla trädgårdsmästaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2016-03-03
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Moa Brunnberg
Originaltitel
The Little Gardener
Illustratör/Fotograf
Emily Hughes
Dimensioner
267 x 236 x 10 mm
Vikt
384 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129699234
Den lilla trädgårdsmästaren (inbunden)

Den lilla trädgårdsmästaren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-03-03

Slutsåld

Det var en gång en liten liten trädgårdsmästare som bodde i en stor trädgård. Han älskade sin trädgård, den betydde allt för honom. Det fanns bara ett problem, han var för liten. Han jobbade hårt, men han räckte inte till (eller åtminstone kändes det så).

Den lilla trädgårdsmästaren är en underbar saga som handlar om hur viktigt det är att inte ge upp, även om det kan kännas hopplöst ibland. Emily Hughes fantastiska trädgårdsbilder är full av mystik och hemligt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lilla trädgårdsmästaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig och platt story
    fru Cee, 6 april 2016

    Fick denna boken skickad till mig från en som fått ett exempel från förlaget för att recencera. Hade känt mig grundlurad om Jag betalt för den. Tråkig story utan någon direkt poäng. Bliderna är röriga och färgsättningen känns gammal.

    Läste den för mitt barn som tyckte att den varr 0 rolig på en skala på 1-10. Det enda positiva barnet kunde se, var att boken är kort.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emily Hughes