Skuggrikets portar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skuggspelet (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-05-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
ISBN
9789129701067
Skuggrikets portar (e-bok)

Skuggrikets portar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När ödets timma väl är slagen finns bara ett ting som kan vända världens skepp. Det är ankomsten av en främmande fågel, ty bara den som älskar ängeln allra mest kan stoppa förödelsen som ska följa i hans spår.

Tea, Utzi och Gabriel har lyckats fly ut ur Dimmornas dal, men de går inte säkra. Gabriels farbröder letar efter dem, och de är beredda att göra vad som helst för att Gabriel aldrig ska bli dimfurste. Trots det måste Tea och Gabriel ta sig till Skuggriket för att försöka stoppa Skuggan och den eviga skymningen. Och de måste hitta Hilja innan det är för sent!

Teas äventyr fortsätter i Landet på andra sidan, ett magiskt land som skulle vara helt underbart om det inte var för den mystiska grådimman som breder ut sig. Det är en gammal olycksbådande profetia som håller på att slå in, och det verkar som om Tea och Gabriel är de enda som kan stoppa undergången.

Skuggrikets portar är den tredje delen i trilogin Skuggspelet. Med den är Maud Mangold tillbaka i fantasygenren, och hon är påhittigare än någonsin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maud Mangold