Rädda kungen! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Tidens hjältar (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-05-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Kim W Andersson
ISBN
9789129701685
Rädda kungen! (e-bok)

Rädda kungen! (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-05-16
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Stella och Ravi är kompisar, och de har en hemlighet: De kan resa i tiden! Bakom skolan står deras tidsresemaskin, Tempo, som tar med dem på hemliga uppdrag. Tempo piper när det är dags för barnen att sticka iväg på en ny tidsresa, och det är bara Stella och Ravi som kan höra hans pip.

Den här gången hamnar barnen i Ornässtugan i Dalarna år 1520. Dit kommer också Gustav Eriksson, eller Gustav Vasa som han är mer känd som, för att gömma sig. Fast efter halva natten måste barnen hjälpa honom att fly genom dasset! Ett solklart uppdrag för tidshjältarna Stella och Ravi!

Tidens hjältar är en ny lättläst serie av Sofi Hjort och Kim W Andersson med fokus på historia. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer! Tidens hjältar avslutas också med faktauppslag som berättar lite mer om den epok som tidsresan gått till.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofi Hjort