En förtrollad jul (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Adventsbok (del 2016)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2016-11-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
Dimensioner
271 x 251 x 14 mm
Vikt
754 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129701807

En förtrollad jul

(32 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden, Svenska, 2016-11-02
157 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor

Kommer åter julen 2017.

För femte året i rad kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel som räknar ner till julafton. Börja första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till jul.

När Yusuf flyttar hem till Martha ställs allt på ända. Först känns allt bara jobbigt, Yusuf är tyst och tråkig och håller sig mest bara för sig själv. Och när han stjäl Marthas hamster och tar med den ut i skogen tappar hon tålamodet helt. Han är nog faktiskt inte riktigt klok! Men allt förändras när Yusuf en dag övertalar Martha att följa med honom ut i skogen. Där väntar en magisk värld och ett uppdrag som bara de kan lösa. Det blir början på en förtrollad jul.

En stark och stämningsfull berättelse om sagans mäktiga kraft skriven av Siri Spont (författare till bland annat Utan djur så dör jag och Emres dagbok), med fantastiska illustrationer av Alexander Janson. En aktuell och spännande adventsberättelse som utspelar sig i julskimrande förortsmiljö och i djupaste skogar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av En förtrollad jul. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Förtrollad jul
  Lenaw, 8 januari 2017

  Jag läste boken för mitt barnbarn(5år) när hon var hos mig (träffas inte varje dag) som vanlig kapitelbok. Hon ville inte att jag skulle sluta läsa. Vi läste ut den på 4 dagar. Den är väldigt spännande och fängslande. Lagom långa kapitel att läsa dagligen(som kalenderbok). Vi läste även Skorstensjul av Mårten Sandén och Lina Bodén som var förra årets kalenderbok.

 2. Läskig
  Gabriella Svensson, 30 december 2016

  Alldeles för läskig för en 5 och 8 åring. Ingen mysig julsaga som jag trodde. Vi känner oss besvikna. Kommer inte köpa adventsboken fler gånger.

 3. Mysig upptakt till jul
  Anna Arlbrandt, 29 december 2016

  En magisk saga i väntans tider, i modern tappning och med samtalsämnen att prata vidare kring. Absolut bästa är dock en stunds läsning tillsammans varje dag innan jul.

 4. Kalenderbok
  Elin Sund, 29 december 2016

  Kapitlen är uppdelade i 24st. Min dotter och min son 9 och 7år gamla tyckte den var jättebra och spännande. Perfekt högläsningsbok.

 5. Aktuell och spännande!
  Ulla, 9 december 2016

  Spännande bok och behandlar aktuella ämnen med lite magikänsla. Barnen gillar den och det gör jag också. Vi har inte läst ut den än men hittills bra.

 6. Bra nutidsbok för skolbarn!
  Leopi, 7 december 2016

  En bok i nutid. Endast kommit till kapitel sju. Bra bok men kanske lite svår för barn att fastna i. Vår 8 åring som är mer nutidsorienterad kan nog uppskatta boken.Fin kapitelbok. Kanske svår för en del barn att relatera till och finna spännande och komma in i. Men har mycket kvar :-) Bok för skolbarn!

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om En förtrollad jul