På skärmen : sociala medier för nybörjare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
87
Utgivningsdatum
2017-05-26
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Clara Lindegren
Dimensioner
160 x 195 x 10 mm
Vikt
297 g
SAB
uBv
ISBN
9789129702620

På skärmen : sociala medier för nybörjare

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2017-05-26

Slutsåld

Online. Uppkopplad. På nätet. Internet. Vad det än kallas, så betyder det det att det finns tusentals andra som gillar samma saker som du, som går att prata med precis, exakt nu! Det finns ingen anledning att vänta på att träffas ansikte mot ansikte.
Ibland är det lätt att glömma hur fantastiskt det egentligen är med appar och sajter! På bara tre minuter går det att få svar på en fråga, veta vad andra gör just nu och få nya kompisar.

För tre minuter är inte bara tre minuter. Det är:

612 steg.
Ungefär lika långt som en låt.
Fyra snaps.
En kort film, ett mess, ett spel, en evighet,
en chans att förändra allt.

Journalisterna och sociala medie-experterna Johanna Stenius och Petra Jankov har tillsammans samlat sina absolut bästa tips och trix för hur du ska tänka när du hänger på nätet. Hur tar du den bästa selfien, hur är man en schyst kompis på nätet, hur du lär dig att se när något är sant eller falskt och mycket mer. Dessutom får du lära känna den lite sura och ibland otekniska katten Sigge!

Mer om boken och annan information hittar du på: paskarmen.nu

"På skärmen är en mycket användbar bok för både barn och vuxna oavsett om vi är nybörjare eller inte, vi har alla något att lära och tänka på. Helhetsbetyg: 4." /BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nödrop från lyckobubblan : en bok om att vara förälder

    Johanna Stenius

    -¿Som tur är finns det väldigt många bra saker med att ha barn. Men allt hade varit så mycket enklare om vi inte hade behövt verka så lyckliga hela tiden. Vi behöver alla prata mer om hur föräldraskapet känns."¿ Johanna Stenius delvis självbiograf...