Pojken under bron (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alex Skarp (del 2)
Utgivningsdatum
2018-03-23
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129702774
Pojken under bron (e-bok)

Pojken under bron E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-23

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad är det? frågade jag killen bredvid.
Han skakade på huvudet. Nåt pucko har lagt ut bilder från brottsplatsen på snapchat.
Jag fick upp en bild som fick mig att dra hårt efter andan. Ett huvud låg i ett knä, det var oerhört mycket blod. Händer höll i huvudet, och det var då jag insåg vad det var jag såg. Jag kände igen armbandet runt handleden.

Att vara nykär är inte alltid helt lätt. Alex finner sig, bokstavligt talat, dragen ifrån två håll av sin nya pojkvän Noah och bästa vän Charlie. På en fest på väg att spåra ur eskalerar svartsjukan och Alex vill bara komma därifrån. Hon går utan att säga hej då till Charlie. Ett beslut hon kommer att ångra. Dagen efter nås hon av ett chockbesked. Efter festen har en kille blivit misshandlad till döds i Rålambshovsparken. Samtidigt får hon inte tag i Charlie ...

Pojken under bron är berättelsen om hur lite det krävs för att ett liv ska släckas en kväll efter en fest, om machorollens alla tragiska offer bland unga killar och om synen på killar som just offer. Och så handlar det förstås om en synnerligen skärpt tjej som tillsammans med sina vänner än en gång hjälper polisen att se till att rättvisa skipas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pojken under bron. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 april 2018

    Katarina Wennstam är en av mina absoluta favoritförfattare. Jag har läst elva böcker av henne tidigare, tre faktaböcker, sju spänningsromaner, och en ungdomsbok. Alla tycker jag har varit mycket bra.

    Pojken på bron är den andra boken i en planerad trilogi, och en fristående fortsättning på boken Flickan på hotellet. (Här är en länk till min recension av den boken).

    Jag rekommenderar absolut dom här två böckerna om Alex Skarp, och jag tycker dom är minst lika bra till äldre... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam