Flickan på hotellet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alex Skarp (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-05-23
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129702798
Flickan på hotellet (e-bok)

Flickan på hotellet E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En tjej som bara är ett år äldre än du har hittats död på ett hotell här i Vasastan. Valentina nästan kastade från sig några tallrikar ner i vasken och det skrällde till av porslinet. Någon har strypt henne. Och bara lämnat henne under ett täcke.

En sjuttonårig flicka har blivit mördad på ett hotellrum i centrala Stockholm. När sextonåriga Alexandra Skarp får höra det kan hon inte låta bli att tillsammans med sina bästa kompisar, Charlie och Bianca, börja nysta i fallet. Det leder dem rakt till hotellet där flickan hittades död och snart är de djupt indragna och kanske närmare förövaren än de önskat.

Katarina Wennstam är en av Sveriges mest framgångsrika författare och journalister. Hennes stora genombrott kom med boken Flickan och skulden - en bok om samhällets syn på våldtäkt, som hon också Augustnominerades för. Katarina Wennstam står alltid på tjejers sida och hennes spänningsromaner baseras på gedigen research och ofta verkliga fall. Nu när hon för första gången skriver för unga är det inget undantag.

Flickan på Hotellet är den första boken i en planerad trilogi om Alex Skarp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan på hotellet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 juni 2017

    Katarina Wennstam är ju verkligen en av mina absoluta favoritförfattare. Jag har läst alla hennes tio tidigare böcker, varav tre är dokumentära faktaböcker och sju är spänningsromaner. Flickan på hotellet är hennes elfte bok, och den första ungdomsromanen.

    Här är en länk till min recension av hennes senaste bok, före den här, Flickan och skammen, där det också finns länkar till mina recensioner av hennes tidigare böcker.

    Och jag tyckte mycket om den här boken, precis som j... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam