Enhörningen Aurora (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
67
Utgivningsdatum
2018-06-21
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Hedvig Häggman-Sund
Dimensioner
238 x 170 x 7 mm
Vikt
240 g
SAB
uHci
ISBN
9789129703375
Enhörningen Aurora (häftad)

Enhörningen Aurora

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-06-21

Slutsåld

Aurora heter en enhörning som är nio år gammal. Hon har ingen smartphone för det är så svårt att använda den med hovar. Tillsammans med sina vänner bor hon i en förtrollad skog. En dag bestämmer de sig för att ha en tävling för att se vem som skjuter finast magistråle med sitt enhörningshorn. De skjuter färgsprakande strålar med mönster av stjärnor, blommor och kakor. Men när Aurora vinner tävlingen, blir hennes kompis Sylvia arg, och bestämmer sig för att hämnas. Nästa dag säger Sylvia att Aurora förtrollat hennes magistråle så att hon skulle förlora, och Auroras vänner vänder sig emot henne. Förtvivlad rymmer hon ut i skogen, och träffar en gammal grip som är beredd att hjälpa till.

Enhörningen Aurora är en rolig och spännande seriebok om vänskap, enhörningar, magistrålar och om hur viktigt det är att stå på sig. Illustratören Hedvig Häggman-Sund har skapat en färgsprakande värld där vad som helst kan hända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Enhörningen Aurora. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En färgstark seriebok
    Gullis lästips (Rönninge), 9 september 2018

    Enhörningen Aurora är en seriebok som handlar om den färgsprakande och magisk värden där enhörningarna bor. Här får vi lära känna enhörningen Aurora och hennes vänner och den dagen som Aurora blir oskyldigt anklagad för fusk i en av enhörningarnas magiska lekar. 


    Denna tecknade serie som ser ut att vara en söt berättelse om färgglada enhörningar är en serie med mycket igenkänning om man själv är ett barn i åldrarna 6 till 9 år då boken tar upp viktiga ämnen som lögner, avund... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner