Sonja och julen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sonja (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Caroline Röstlund
ISBN
9789129703870
Sonja och julen (e-bok)

Sonja och julen E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-10

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det lackar mot jul och familjen Larsson håller på att förbereda sig på sitt alldeles egna sätt. De köper adventskalendrar (några dagar sent, så att de är billigare), de hugger sin egen gran (men de väljer bara bland granar som ändå ska gallras) och på fritids håller Sonja på att göra en jättefin kartong till pappa som han ska ha sina munspel i. Hon klär den med det lenaste tyg hon kan hitta i tygrummet, så att munspelen ska ligga bra, och hon drömmer om hur glad pappa ska bli.

På julafton brukar nämligen alla syskonens pappor dyka upp, ja, förutom Lissabons för han är ju kvar i Portugal. Men Sonja oroar sig -- hennes pappa glömmer ganska ofta bort saker och ibland måste han jobba istället för att träffa henne. Tänk om han inte kommer på julafton? Då är det ju ingen mening alls att fira jul ...

Mycket fint om Sonja, sju år, och hennes vardag som ett av fem barn till en ensamstående mamma, av de rutinerade barnboksförfattarna Kajsa Gordan och Sofia Nordin. Med livfulla och detaljerade illustrationer av Caroline Röstlund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna