Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2017-05-19
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Per José Karlén
Dimensioner
212 x 285 x 8 mm
Vikt
370 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129703917

Älskade djur

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-05-19

Slutsåld

Pino älskar djur och går på upptäcktsfärd i parken, han spanar på allt som finns där.
I parken frågar alla små djur sina föräldrar: Hur mycket älskar du mig? Svaren de får är vackra, roliga, prickiga och mjuka precis som djuren är.

En gullig och varm bok med det starkaste av innehåll kärlek. Perfekt att läsa för nån du älskar. Inkluderande och söt historia om att visa kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älskade djur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättefin bok
  Nina , 6 augusti 2019

  Fina detaljrika bilder. Lagom med text för en treåring att lyssna på, och så mysigt att läsa om alla kärleksfulla frågor och kommentarer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per José Karlén

 • Ester Fransson och djurbytardagen

  Johan Rundberg, Per José Karlén

  Ester Fransson älskar djur. Helst av allt vill hon ha ett eget husdjur. - Husdjur är ett stort ansvar, säger pappa. - Du är för liten än, säger mamma. Esters kompis Love har en gammal kanin som Ester tycker är ganska trist. Då bestämmer Ester att ...

 • Doktor Dunder

  Per José Karlén

  - Nästa! Ropar Doktor Dunder på sin mottagning. I väntrummet sitter det många som behöver hjälp. Någon är rädd, någon annan är orolig, en tredje känner sig ensam. Doktor Dunder kan hjälpa dem alla. Med plåster, stetoskop, reflexhammare, måttband, ...