Skorstensjul (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (47.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Adventsbok (del 2015)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2016-12-23
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lina Bodén
ISBN
9789129704884

Skorstensjul Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-23

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är en kall decembernatt när Stella, Mago och Issa stiger av tåget på Stockholms Centralstation. De har rymt från barnhemmet för att leta efter Magos pappa. Mago har skrivit en massa brev till honom, och nu väntar de bara på att han ska dyka upp.

På Centralstationen möter de ingen pappa, däremot träffar de på en rundmagad farbror med smutsigt skägg. Han har en fiollåda framför sig och en skylt där det står: "Snälla, jag är hungrig." Farbrorn heter Niklasson och har glömt bort vem han är. Barnen bestämmer sig för att hjälpa honom att minnas. Till sin hjälp får de den snälla Miriam i antikaffären och, inte minst, de modiga och påhittiga skorstensbarnen. Och det är bråttom! Om inte Niklasson kommer på vem han är före julafton riskerar hela julen att bli inställd.

En stämningsfull och spännande adventsbok i 24 kapitel av Mårten Sandén, med fantastiska illustrationer av Lina Bodén. En bok med Charles Dickens-känsla, som kommer att älskas av både stora och små läsare. Läs ett kapitel om dagen ända fram till julafton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skorstensjul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. betyg
    Erik, 25 december 2023

    Så himla bra och spännande. Slutade bra och lyckligt. Bra julläsning från 1 till 24 december. Lika bra som Mårten Sandéns bok Gömstället. Han kan skriva han.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mårten Sandén