Brorsan är kung! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (68.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Jenny Jägerfeld
Utgivningsdatum
2017-06-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129705225
Brorsan är kung! (ljudbok)

Brorsan är kung! (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag såg mig omkring. Taket var vitt och nästan lika högt som himlen och hölls upp med hjälp av enorma röda stålbalkar. Jag läste på en skylt, svarta bokstäver på vit botten: MALMÖ. Inom mig pirrade något slags bubblig förväntan. För här visste ingen något om mig. Här kunde jag vara precis exakt den jag var.

Måns bor egentligen i Stockholm, där är allt ganska trist och jobbigt. Men nu är han i en ny stad över sommaren. Han har följt med sin mamma till Malmö där hon ska jobba. En av de första dagarna träffar han på Mikkel, en kille som ser helt livsfarlig ut, ögonen är smala, arga springor och han har tatueringar över hela armarna. Mikkel utmanar Måns på skateboard, och Måns lyckas mycket bättre än Mikkel hade trott. Från och med den dagen börjar de hänga och Måns har aldrig haft så roligt med någon annan. Sommaren i Malmö verkar bli den bästa i Måns elvaåriga liv. Men vad händer när ens nyvunna vän inte tycker att man varit ärlig med allt?

Psykologen Jenny Jägerfeld har tidigare gett ut bland andra Här ligger jag och blöder som vann Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok 2010 och blev nominerad till Slangbellan. Hon hörs ofta i radio, sänder podden Superältarna och har samtalsserierna Psykologer läser böcker, Psykologer tittar på film och Psykologer går på teater. Hon skriver för Svenska Dagbladets tidning Junior och har pluggat massa filosof, sexologi och litteratur. En gång reste hon från Danmark till Indien i en risig röd buss. Det tog femtio dagar. Hon har också jobbat som postsorterare, biokassörska, servitris, karaokevärdinna och inom hemtjänsten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Jägerfeld