Mamma Mu och Kråkan Lätta korsord (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2017-09-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Johansson, Karin (form)
Illustratör/Fotograf
Sven Nordqvist
Dimensioner
297 x 209 x 4 mm
Vikt
119 g
ISBN
9789129705591
Mamma Mu och Kråkan Lätta korsord (häftad)

Mamma Mu och Kråkan Lätta korsord

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-09-15

Slutsåld

Roligt och klurigt för dig som just börjat bli nyfiken på bokstäver och ord. Här får du lösa massor av korsord tillsammans med Mamma Mu och Kråkan.

Orden är illustrerade med färgbilder. Blir det för svårt kan du kika på lösningarna längst bak i boken. Som extra bonus har små kluriga ord smugit sig in på sidorna. Ord som blir längre ju fler korsord du lyckas lösa. Inledningsvis får man även träna på att skriva bokstäverna i versaler. Lycka till!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mamma Mu och Kråkan Lätta korsord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt nybörjarkorsord
  KG, 26 september 2023

  Toppen för femåringen som är nyfiken på bokstäver. Korsorden är lagom svåra då man löser korsordet med hjälp av bilder. De hemliga orden man skulle lösa gjorde det extra spännande. Formgivarna får ett extra plus för att korsordsrutorna är stora, det passar extra bra för den som övar på att få till form och storlek på orden.

  Recension från Lästokarna, du hittar vårt bokkonto på Instagram där vi läser och recenserar böcker för barn unga och vuxna: @lastokarna. Välkommen att följa med oss i läsningen!

 2. Perfekt första korsordsbok
  Alice, 11 september 2020

  Bra nivå för en som precis börjar förstå läskoden. Tydliga bilder, ett antal hjälpbokstäver och bekanta karaktärer gör häftet till en utmärkt, lagom utmanande sysselsättning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jujja Wieslander