Hjärtlös (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.7 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129705898
Hjärtlös (ljudbok)

Hjärtlös Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-10

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Maia flyttar tillsammans med sin amerikanska pappa och svenska mamma från Sverige tillbaka till New York där hon en gång föddes. Föräldrarna har fullt upp med sina nya karriärer och Maia blir ensam på dagarna i väntan på att få börja skolan. Fast hon är inte helt ensam, visar det sig ...

Det finns en anledning till att föräldrarna en gång lämnade den stora lägenheten som de ärvt av Maias farfar. Grannen i våningen under drömmer underliga drömmar och Maia börjar höra en röst i sitt huvud - på ett märkligt sätt påminner den om hennes egen. Och när familjens husdjur försvinner ett efter ett blir det till slut omöjligt att inte öppna dörren till det låsta hörnrummet. Men det är inte bara dörren till ett rum hon öppnar.

Petrus Dahlin har skrivit ett tjugotal böcker för olika åldrar, bland annat den populära serien om Kalle Skavank för yngre barn och de spännande ungdomsböckernaSkugganochSamlingentillsammans med Lars Johansson.Hjärtlösär en gastkramande historia med övernaturliga inslag för slukaråldern.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petrus Dahlin