Dödenboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-06-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
ISBN
9789129707496

Dödenboken E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-06-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Det här är en suverän och rolig bok om döden i dess olika aspekter, synnerligen professionellt genomförd. Författaren presenterar hur allt förr eller senare dör: vilka som kan dö, vad som händer när någon dött, vart man kan tänkas komma efter döden etc. Hon visar stor respekt för olika synsätt kring döden och gör det med mycket värme, medkänsla och charm. Dessutom är det en fin balans mellan det djupt tänkvärda kring döden och det humoristiska i framförandet. En i högsta grad informativ och välbehövlig faktabok, som också presenterar människors mer fria fabuleringar kring döden. Man unnar alla små och stora barn att läsa den."
Isabelle Halvarsson, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödenboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dödenboken
    Tina, 2 december 2018

    Otroligt fint upplagt. Använde boken som hjälp för att förklara för en 6åring som mist sin pappa. Fina bilder, konkret förklarande och med lite skämtsamma inslag. Hon får med allt från att man kanske blir en ängel, kanske blir man en blomma, och hur en begravning går till!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Stalfelt