Hotet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (375.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ättlingarna (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2018-02-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129710557
Hotet (ljudbok)

Hotet (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-16
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon kände deras närvaro i ryggen. Snodde runt ett halvt varv. En grupp högresta gestalter med tunga packningar gungade fram med vattnet forsande kring låren. Hon såg dem, men inte bara med ögonen, hörde deras steg trumma mot marken, kände lukten av deras kläder, svett, andedräkt. De sprang rakt mot henne.

Jennys pappa försvinner spårlöst under en fjällvandring. Först långt senare får hon veta vad som egentligen hände den där dagen. Det visar sig att familjen är del av något mycket större - en uråldrig hemlighet som förts vidare från generation till generation. Jennys föräldrar har undanhållit sanningen under hela hennes uppväxt. Vem - eller vad - är hon?

Hotet är första delen i en trilogi som utspelar sig i en närbelägen framtid där klimatkatastrofer är vardag och bristen på vatten har drivit stora delar av världens befolkning på flykt. I ett hypermodernt och ständigt uppkopplat samhälle blir det plötsligt uppenbart att det ligger mer sanning i folktro och gamla sägner än vad någon kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hotet