Elsa och godnattsagorna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (46.2 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Michel Riddez
Utgivningsdatum
2018-03-16
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Anna Sandler
ISBN
9789129710854

Elsa och godnattsagorna Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elsa ligger i sin säng med alla gosedjuren på hyllan. Hon har svårt att somna efter att pappa har sagt god natt och gått ut. Men då vaknar alla Elsas gosedjur till liv! För att få plats i hennes sköna säng måste vart och ett av dem berätta en godnattsaga. Det blir åtta roliga och underfundiga sagor - isbjörnens, hamsterns, dinosauriens, pingvinens, musens ... Elsa får höra om Harry Hamsters kluriga fall med den mystiska kylskåpstjuven, hur det gick till när Pia Pingvin provade på att flyga och hur det kom sig att Isak Isbjörn paddlade från Nordpolen hela vägen till en strand med riktiga palmer. Till slut kan nog Elsa somna ändå.

Äntligen kommer Martin Olczaks och Anna Sandlers omtyckta sagosamling ut i nyutgåva. Paret, som kanske är mest kända för succéserien om Jack, har skrivit en högläsningsbok som fungerar utmärkt även för små lyssnare. Det är roligt, knasigt, filosofiskt och spännande - som en blandning av Nalle Puh och Alice i Underlandet i modern tappning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Elsa och godnattsagorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superbra
    -, 13 februari 2020

    Superbra för min 7-åring som motvilligt somnar av boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Olczak