De förlorade (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Den sista illlusionen (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2018-04-20
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Liljemärker, Håkan (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
183 g
SAB
uHc
ISBN
9789129711851
De förlorade (pocket)

De förlorade

Pocket,  Svenska, 2018-04-20

Slutsåld

Ky studerade hålet. Det var ungefär femtio centimeter brett och sträckte sig nästan en meter upp. Hon drog ett djupt andetag, klev upp på sängen och sträckte försiktigt in vänsterbenet. Hon hasade över kanten och var inne. Det blev mörkt. Och hon kände en omedelbar våg av panik skölja över sig.

När Ky av misstag slår upp ett hål i väggen i sitt rum hittar hon något som aldrig var menat för henne. Något som kommer förändra henne liv för alltid. Samtidigt, i en annan del av Stockholm börjar Adam tvivla på sitt förstånd när verkligheten omformar sig framför hans ögon. Är det någon som skämtar med honom eller håller han faktiskt på att bli galen på riktigt?

En silvergrå bil som följer varje steg han tar. Män vars ansikten ständigt är höljda i dunkel. Underjordiska tunnlar där det är svårt att andas men lätt att gå vilse.

Kys och Adams vägar korsas och de dras in i ett äventyr, ett klaustrofobiskt sådant, som ställer frågor vad sanning och verklighet är. Är världen som vi känner den bara en illusion?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Fexeus