Note to self : rutiga byxor funkar inte här (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Note to self (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-06-08
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129712278

Note to self : rutiga byxor funkar inte här E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-06-08

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att flytta från Linköping till Lidingö, en tjusig Stockholmsförort, när man ska börja sjuan är inte så okomplicerat som Ottilia hade trott. Ny i klassen, med världens mest pinsamma adress och rutiga byxor tar hon klassen med storm. Bokstavligt talat. Det där med att vara sig själv verkar inte vara något vinnande koncept på den här skolan. Men när skolan är slut för dagen bloggar Ottilia glatt om alla snygga killar som är väldigt intresserade av henne, om alla roliga klasskompisar som bara vill hänga, om sin sjukt skämmiga mamma och sin överperfekta storebrorsa.

Visst finns det en och annan av hennes gamla kompisar som är ganska skeptiska när hon brer på om roliga fester, galna lärare och en äkta sagobal med långklänning, styrdans och limousin, men det mesta är ändå nästan sant.

Tänk Bridget Jones som 13-åring, korsad med Sune, och som utspelar sig på Solsidan då har du Ottilia, en riktig anti-hjälte som kommer att locka till många skratt.

Note to self: Rutiga byxor funkar inte här är första boken i en serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Tänk inte! Bara kör!

    Marie Hammar, Abbe Wahlquist

    Det är första dagen efter jullovet - inte konstigt att Ottilia tycker att det känns nervöst och pirrigt. För visst var det väl något speciellt mellan henne och Emil efter traumat de delade på skolans skidresa före jul? Eller? Men det kan bli för m...

  • Vintersport går bort

    Marie Hammar, Abbe Wahlquist

    Äntligen är det lucia och dags för skolans traditionella fjällresa. Alla ska få prova på både utförsåkning, längdskidor, hundspann och pimpelfiske. Eller äntligen och äntligen ... Någon stor vintersportare har Ottilia aldrig varit. När hon bodde i...