Ett super-duper-fantastiskt campingäventyr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (93.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-09-12
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Lotta Olsson
Illustratör/Fotograf
Maria Nilsson Thore
ISBN
9789129712452
Ett super-duper-fantastiskt campingäventyr (e-bok)

Ett super-duper-fantastiskt campingäventyr (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Några gånger om året kommer moster Meg på besök. Det brukar betyda att Emma måste följa med henne på något superduperfantastiskt äventyr , som moster Meg brukar säga. Emma tycker inte alls de där äventyren är så värst fantastiska, snarare tvärtom, men ordet nej existerar inte i hennes mosters värld. Den här gången har hon bestämt att de ska campa. Men varför kör de förbi campingplatsen och rakt ut i vildmarken? Anar Emma en överkorsad bild på moster Meg vid campingplatsens entré?

Megan Everett Skarsgård är filmproducent och manusförfattare. Historierna om moster Meg kom till efter ett misslyckat försök att få sitt syskonbarn att pröva på lite galna saker som hon själv hade velat vara med om som ung.

I perfekt samklang med historien är Maria Nilsson Thores varma humoristiska bilder och Lotta Olssons svängiga svenska språkdräkt.

Om Utslängd från Zoo

Befriande fri från pekpinnar, stereotyper och normalitet. Det känns härligt att spinna loss långt från regler och utmana bekvämlighetszonen, men man påminns ändå om hur viktigt det är med balans mellan det kittlande äventyret och det trygga i det vanliga normala.
Barnboksbloggen

Megan Everett Skarsgård berättar med friskt humör och glimten i ögat i sin debut som barnboksförfattare. /... /Maria Nilsson Thores illustrationer tar god plats både på uppslagen och i berättandet. Gestaltningen av de båda olika temperamenten görs med både humor och värme.
BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna