En ny kompis, Pytte! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (43.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pytte (del 3)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-03-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Ingrid Flygare
ISBN
9789129712971
En ny kompis, Pytte! (e-bok)

En ny kompis, Pytte! E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-02

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pytte är den minsta hästen på gården Granbacken, men en dag dyker Jasmine upp. Hon är också en shetlandsponny och precis lika liten som Pytte. Först tycker Pytte att det är roligt med en ny kompis som är i hans egen storlek. Men när barnen kommer till gården vill de bara rykta Jasmine, ge henne godis och åka efter henne i vagnen. Ingen vill rida på Pytte!

En ny kompis, Pytte! är en berättelse om vänskap och svartsjuka. Ingrid Flygares illustrationer är charmiga och på pricken, och alla små hästtokar kommer genast att förälska sig i Pytte och hans vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En ny kompis, Pytte!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fin bok om att alla kan ändra sig!

    Det finns fördelar och nackdelar med allt! Att behöva konkurrera med någon annan är aldrig kul¿ Men kanske är det värt och vända och se fördelarna innan man ser nackdelarna?

    Vi får träffa Pytte och hans fyra kollegor som arbetar i samma stall som honom. Pytte är stallets minsting (han är en shetlandsponny). Men en dag kommer en okänd hästtransport och ingen vet vem ponnyn är som kommer ut. Det visar sig var en ny shetlandsponny Jasmine; en konkurrent till Pytte; eller?

    En fi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Flygare